Nagyon szeretem a lovakat de nem tudok mit csinálni mi legyen?
egy sajátot szerintem mindenképpen szeretnél továbbra is,mivel a lovardai ló az csak kölcsönbe a tied...és nem a SAJÁTOD ÖRÖKRE,de ha ennyire szereted a lovakat mindenféleképpen megérné lovardába eljárni:) És ne feledd,hogy egy ló nagy felelősség,sokkal nagyobb mint egy cica vagy egy kutya,de ezzel gondolom tisztába vagy.Azt ajánlom,hogy járj egy először lovardába és ha még évek múlva is megőrülsz a lovakért,a szüleid látni fogják,hogy te ezt komolyan gondolod.Én is megőrültem értük és én is akartam kb. 2 évvel ezelőtt,de ma már tudom,hogy nem tudtam volna ezt így "felvállalni".
:)
régebben is jártam lovagolni de az is elég drága és igy felhagytam vele de akkor ellátogatok arra hétvégén :D
köszi a válaszokat jöhetnek még :)
Most mondok egy példát:
Németországban születtem, ott is éltem 10 éves koromig, ekkor mindig magyarországra jöttünk nyaralni és mindig lovagolni mentem, egész nyáron mindig a lovakkal voltam. 8 évesen már kisgyerekeket tanítottam lovagolni és az volt az álmom, hogy egyszer majd saját lovaimon fogom oktatni a gyerekeket. Aztán magyarosrszágra költöztünk, jelenleg Kecelen lakom, sajnos itt nem adatik meg a lehetőség hogy lovagoljak.. vagyis nem szimpatikusak a lovardák itt. De eddig 8 évig lovagoltam most 2 évet kihagytam csak ritkán jártam keszthelyre lovagolni. De nagyon szeretem a lovakat igy úgy döntöttem hogy megpróbálok saját lóval bánni. Sajnos a szüleim nem engedték, de tisztában vagyok vele, hogy tényleg nem 5 forint egy ló gondozása + a felszerelések. Most nagyon rosszul esett, hogy nem vehetjük meg, de hiszek benne, ha majd elvégeztem az egyetemet utánna biztosan lehet lovam. Álmok léteznek, csak hinni kell bennük és várni míg valóra válnak.(nem biztos, hogy az abban a pillanatban válik valóra) De sok sikert kívánok neked:)
utolsó:
köszi :D és neked is sok sikert h legyen egy sajátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!