210 km-et kéne megtennem lóval. Mit javasoltok, hány km-en ként tartsak vele pihenőt?
Nem tudom, hogy az utolsó két hozzászóló vett-e már részt lovastúrában és ha igen milyen hosszúban. Egy felkészületlen lónak a 40 km is sok egy nap, sík terepen 50. Tud a ló 100 km-t is menni, de azok általában arabok, sőt távlovasversenyben van 160 km hossz is, igaz javarészt sík terepen, de arra a 160 kmre hosszú hónapok megelőző munkája kell. Szóval ez nem egy két napos mutatvány lesz.
Ha érdekel még vélemény: menj fel a paci.hu-ra ott van lovastúra topik, de pl távlovasoktól is tudsz segítséget kérni a felkészüléshez, igaz nem a tempó a lényeg, de nem árt egy jó kondícióba hozni a lovat. Írj oda nyugodtan, és a többek segítenek neked.
Egy kis izomláz lesz max, jah, vazze -.-
Ebbe szoktak beledögleni a lovak, és nem szép halál. Nézz utána sürgősen talán.
Na jo. Arrol meg nem hallottam hogy lo belehalna izomlazba, de ha te igen akkor valoszinu igazad van. Tenyleg erdekelne. Kuldenel vlmi linket?
Amugy lattam mar elsore hirtelen leterhelt lovat 25Km ment hegyek kozott, 650 kgot vontatott, 3,5 eves hidegveru csiko, erdei uton de se izomlaza sem mas baja nem lett.
Elotte nem volt munkara fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!