Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek milyen lovat...

Szerintetek milyen lovat vegyek? Mennyibe kerül a tartása?

Figyelt kérdés

ha lehet képet is mellékej a loról és ne milios legyen 500 000 alat atartás : kaja meg minden legyen benne !

elöre is köszi

2011. ápr. 4. 16:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég lenne neked egy hintaló -.-"
2011. ápr. 5. 16:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem többet tudj meg erről, mert ahogy elnézem nem igen értesz a lótartáshoz... a lovagláshoz lehet, de szerintem nem vagy még felkészülve h saját lovad legyen.:) amúgy meg egy normális ló 300.000 ft-tól kezdődik.:) és a bértartás havi 30.000 ft. :) kb...valahol drágább.
2011. ápr. 7. 20:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Ahogy a körmondat szól, 500.000 alatt nincs jó ló.

Egyébként meg szerintem kicsit többet legyél egyenlőre lovak között vagy próbáld ki minimum egy hétig, hogy mennyi munka jár egy ló tartásával. Ez nem olyan állat mint cica vagy a kutya, sokkal több odafigyelést igényel. Inkább várj és tanulj meg többet róluk, és hidd el hogy neked is és a lónak is jobb lesz úgy:)

2011. ápr. 10. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!