Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudom bután hangzik, de mégis...

Tudom bután hangzik, de mégis valaki segítene? (lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy lovat megvan rá a pénzem amit már évek óta gyűjtöttem rá..De tudom társra van szüksége, viszont a családom nincs olyan anyagi helyzetbe hogy két lovat tudjon etetni stb.. Ezért az nem lehetséges hogy pónival illetve szamárral éljen együtt. (Volt egy ló amely igy élt abba a lovardába ahová jártam innen gondoltam..)

Előre is köszönöm a válaszokat.

Egy 15 éves lány.

2011. márc. 28. 15:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

persze lehet ponit és szamarat is tartani

de még vannak neki más társak pl. : cica , kutya , kecske ... 4 lábu állatok

vagy te is lehetsz de a suli sok idödet elvesz ( ha jársz most suliba)

2011. márc. 31. 19:09
 22/26 A kérdező kommentje:

Irtam már sokszor is hogy már van társa, De mégegyszer leírom két juh+ a kölykük, 2 kutya, 1 liba, 2-3 cica..

És igen járok még suliba de sok időt lennék vele.

Persze tudom kell nyereg, alátét, kaja, víz, heveder stb..stb..éés meg is van;)) Jó helye lesz a lónak.

2011. márc. 31. 20:49
 23/26 anonim ***** válasza:
tudolte mindent mit kérdezösködöl
2011. márc. 31. 21:04
 24/26 anonim ***** válasza:
szamarad meg pónidis van hogy a lovardában úgy voltak azok mellé akarsz lovatvenni vagy magadsem tudod mit akarsz
2011. márc. 31. 21:12
 25/26 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy most már mindent tudok, de eddig bizonytalan voltam ebben a témában egy kicsit.

Az előző hozzászólóhoz pedig csak annyit, hogy a bunkó megjegyzéseket ellehet hanyagolni!:)

Köszönöm!

2011. ápr. 3. 11:40
 26/26 anonim ***** válasza:
ha nemtudod hogy lehet egy lovat tartani meg anyagilag gyengén áltok akkor ne akarjál ijen igényes állatot tanuljál nehogy bunkónak maradjál
2011. ápr. 3. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!