Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a jobb egy lónak:estére...

Mi a jobb egy lónak:estére kikötni a boxban, vagy kötés nélkül csak bevezetni, és kész? Ő napközben is lefekszik, és elszunyókál. Ha kikötöm nem lesz rossz neki?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 05:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondták, hogy kössem ki..De tudod minden ember mást mond..Az egyik azt mondja, hogy ááh már 2,5 évesen lovagolhatod a másik azt mondja, hogy ő már 2 évesen lovagolta a lovát..a harmadik meg ragaszkodik a 3évhez. Minden lovas mást mond. DE én az életbe nem kötném ki a lovam főleg boxba nem. Nekem van egy 4 méter hoszzú 3.5méter széles istállóm. Ott szokott bent lenni este a lovam ( azért nem hagyjuk kint estére mert a szomszéd felől betud ugorni bármikor egy nagy kutya és ő hozzá van szoktatva a kutyákhoz nem szeretném ha más kutyája megrágja a lovam utána az én kutyáimat rugja agyon! =/ ) .
2011. márc. 26. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!