Szerintem is drága. Főleg így, hogy papírjai sincsenek.Amúgy aranyos ló, látszik, hogy foglalkoznak vele.
De 300ért jobbat is lehet venni.
Én nem venném... nem hiszem, hogy komolyan be lenne lovagolva. Aki rajta ül a képeken, teljesen rosszul ül, rossz nézni, ahogy görbe a háta, és előre lóg a lába, a rövid nadrágról meg ne is beszéljünk, mert komolytalanná teszi az egészet. Ha egy ló be van lovagolva, akkor annak száron a feje, lendületben a teste. Ez egy borzasztó kedves pacinak látszik, de a "be van lovagolva" és az "elviseli a nyerget, és a lovast, és megy ha rúgják, és megáll, ha húzzák" között igen nagy a különbség.
300-at sokallok érte én is, de szerintem egy lóvásár szerelem kérdése is. Menj, nézd meg, és ha beleszeretsz a kislányba, vidd haza, és alakítsd olyanná, hogy egy életre a társad lehessen. De alkudni tényleg ne felejts el :)
Különben persze sok függ attól is, hogy mire szeretnéd használni, hol tartanád stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!