Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van egy ijedös lovunk mit...

Van egy ijedös lovunk mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A forgalomban főleg a nagyobb jármüvektől és inkább a hangjától fél ,gondoltam fűl dugó kéne neki. Akinek volt már hasonlóban része fogadnám a tanácsát.
2011. márc. 14. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
0%
csak én gondolom úgy, hogy a ló, mint olyan nem forgalomba való? sztem vegyél egy autót...-.-"
2011. márc. 18. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha lehet ne vidd forgalomba. Hacsak nem fogatlóról van szó. Viszont idővel megszokja. Mindíg egy tapasztaltabb, nyugodtabb ló után menjen.
2011. márc. 19. 07:28
 13/21 A kérdező kommentje:
eddig még eltudtam közlekedni vele az ótó helyett inkább lóra cserélném ha megakarnák válni tőle ugyanis alovat lovakat töbre nézem mint bármely ótót meg vanis lovasnapokra többszázkilóméterreeljárok neked egyló ennyitjelent akkor maradj az ótódnál
2011. márc. 19. 11:07
 14/21 anonim válasza:
szerintem pont én tartom többre a lovat mint te, ha már a személyeskedésnél tartunk. Mivel az egy érző lény, nem pedig jármű, éppen ezért írtam, hogy ne vidd forgalomba, hiszen közlekedésre a járműveket használják...ezen kívül pedig, tanulj meg értelmesen fogalmazni és magyar szavakat használni. de ez csak egy tipp
2011. márc. 19. 17:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem személyeskedés de a mi községünkben akinek lova van de mellette nincs más szállitó jármü bizony a lóval szoktuk haza vinni a takarmányt .Itt bizony még a forgalomban is közlekedünk. De nemis a kérdésre válaszoltál olyan lovast kérdeztemvolna akinekmár volt dolga hasonlóval -.-" A te válaszod kutyaszart se ért.
2011. márc. 19. 18:02
 16/21 A kérdező kommentje:
A lóval vontatott szekereket, kocsikat, hintókat állatierővelvontatott járműveknek hívták ,hívják a gépjárművek csak jóval később találták fel őket régen a lovasszekerekkel 50-100 km-re elmentek vagy még többre is csak hogy valamit elhozzanak. Lehet értessz a helyesiráshoz,de ehhez nemsokat értessz.Lovat fogadok még csak messziről láttál,neked nincs az biztos.Neszolj bele abba amihez nem értessz.
2011. márc. 19. 19:49
 17/21 A kérdező kommentje:
van olyan tábla hogy állatierövelvont járművel behajtani tilos olyanis van hogy jön velem szembenben a lovasfogat agazdája föltartja az ostort kötelességem megálni sőt a motort is leállitom ha szükséges ez a kreszbenvan jogszabály eztmért találtákki ha nemlehet szerinted közlekedni
2011. márc. 19. 21:27
 18/21 anonim válasza:
füldugó? és hogy szólsz neki hogy mi a rákot kell csinálni? am nyílván szoktatni kell vagy tanítani hogy mit tegyen
2011. márc. 20. 10:56
 19/21 A kérdező kommentje:
a fűldugóval kapcsolatban teljesen eggyet értek azért nemtettünk ez idáig
2011. márc. 20. 14:26
 20/21 A kérdező kommentje:
az olyan emberrel meg nemszeretnék találkozni az uttesten aki azon a véleménnnyen hogy a ló nem való forgalomba szerintem az ilyen emberek dudálgatnak ijeszgetik leszoritják az útteströl a fogatot ahejett hogy megálnának
2011. márc. 20. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!