Kb mennyibe kerül egy ló takarmánnyal, lószerszámmokkal, nyerggel stb együtt?
Hogy hozod ki a takarmányt 10-ből?
Egy normál nyereg 70-80 ezernél kezdődik(össze se lehet hasonlítani a gagyikkal)
Takarmány havonta 2széna:2-szer 6-7000 szalma:2-3000 ha kell táp pluszban még ehhez.
Patkolás 6 hetente 2 lábra 6-7000 4 lábra 10-11000
Féreghajtás, oltás, vérvétel kb 15-20 000.
ja és egy lovat felnevelni kb 1 millió, olcsó húsnak híg a leve.Ez lónál abban is megnyilvánul hogy nőnek a költségek, ha valami baja van
tudom h ez nem ide való de nem enged ez a sz*r újabb kérdést íratni
hnap reggel ugy tervezzük h ki megyünk egyet az erdőbe "kirándulni"
de én nagyon irtózom a kullancsoktol már amikor a nadrágomon van én már sikoltozom meg egyszerre ledobom a nadrágom
mennyi esélye annak h kullancs meggy belém
??
mit tehetek ellenne h belém mennyen?
és ne harapjáátok le a fejem h ideirom a kérdést
de mondomnem enged ez a sz*r
"Takarmány havonta 2széna"
Ugyanaz a kérdés, ezt hogy csinálod?! Nekem 4 ló heti 1 nagybála, tehát 1bála/ló/hó, úgy, hogy kint van előtte egész nap, és jól meg is híztak most. +5ezer fejenként a zab kb, bár ezt pontosan nem szoktam számolni...
Szerszám tényleg változó, de én 40-50 alatt nem nagyon javaslom a nyergeket, mert azok már nagyon bóvlik, persze kivétel van.
Egyéb felszerelés, heveder stb használtan olyan 10-20.
Kantárra is számoljunk mondjuk 10et.
Egyéb ápoló és más felszerelés kb 20.
Aztán persze téli takarókkal meg ilyesmikkel lehet költeni a pénzt.
Olyan 100ból ki lehet hozni, spórolva de azért nem a legbóvlibb használt felszerelést. Újjonan inkább 200, de ott is a nyereg dobja meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!