Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerinted lovagoljak? Nem...

Szerinted lovagoljak? Nem fogok le esni a lóról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindenki leesik egyszer a lóról ha eleget lovagol. Ha még nem esett azt jelenti, hogy még nem lovagolt eleget. Amúgy benne van hogy leesel, minthogy a síelésbe is hogy elesel. Fel kell állni és tovább csinálni.
2011. febr. 26. 08:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Aki lóra ül az bizony előbb-utóbb leesik. Esés után, ha nem történt sérülés mindenképpen érdemes visszaülni. Sok éve lovagolok már, jópárszor estem, ez egy ilyen sport.
2011. febr. 26. 10:51
 13/17 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy jó helyet válassz, ahol megbízható és képzett lovak vannak(ez max 10%-a a helyeknek, de lehet hogy sokat mondtam.
2011. febr. 26. 12:33
 14/17 anonim ***** válasza:
ha nem űlsz rá nem esel aki nem esik a lóról azt nemismerjük el lovasnak
2011. márc. 29. 18:27
 15/17 anonim válasza:

Énis lovagolok! Épp ma pottyantam egyet! :) De nem leett semmi baj! Ma mentem először szabadon! Persze benne van a pakliban,hogy leesel de ha megvan a megfelelő védőfelszerelés akkor nem nagyon lehet semmi bajod! Ültél már lovon? Szabadon mentél? Ha ültél lovon e futószáron akkor azt tudom mondani hogy már csak azért is kezdj el lovagolni hogy megérezhesd hogy mekkora élmény szabadon menni! A világ egyik legjobb érzése! Háyn éves vagy?

12/L

2011. máj. 20. 19:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyszer fent, egyszer lent. Ilyen a lovaglás. Ez ellen nem tehetsz semmit. Mindenki esik legalább egyszer. De ne így indulj neki. Az utcára se úgy mész ki, hogy lehet, hogy elüt egy kocsi. Minden eséssel csak tanulhatsz, tapasztalatot szerezhetsz. Úgyhogy igen, lovagolj! :) Ha pedig leesel.. Na bumm, visszaülsz és mész tovább :)
2013. jún. 17. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:

12 éve lovagolok, az első esés évvel a lovagolás tanulás után történt az én edzőm is azt mondta hogy ne hisztizzek pedig alig kaptam levegőt( megjegyzem esni tudtam, mert 5 éves korom óta önvédelmi sportot űzök és ott megtanítottak rá ) hát visszaültetett később kiderült, hogy mivel áttoporzékolt rajtam a rémült állat eltört 2 bordám:D

de azóta megvagyok, voltak esések stb, de ugyanúgy lovagolok.

18l

2014. márc. 16. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!