Lovagolhatok még ilyen lábbal? :- (
Több évvel ezelött lépcsőről lefelé jövet, megbicsaklott a bal lában. Nem szakadt el a szalag, de nagyon megnyúlt. Amúgy alapból, is nagyon lazák, vagyis a normálistól sokkal lazább.
Akkor öt hetes járógipszet kaptam.
Most Csütörtökön, meg ugyanez történt, csak mivel nincsen TB. - m nem mentem el dokihoz. Fásli van rajta.
A járdán már tudok menni ha rögzítve van a lábam de a föld úton még nem.
Járt már hasonló képpen valaki úgy mint én?
Lovagolhatok még ezek után valaha? :-(
Na ná hogy nem kérdezik. Majd pár hónap múlva kiküldik a nem tom hány száz ezres számlát. Sajnos most se nincs annyim, de később se lesz. :-(
Sajna nekem nincsen lovam, de a szomszédnak van. Neki szoktam segíteni. Neki van szerkója ( nyereg kantár stb. ) és örül ha le vannak mozgatva, meg hogy segítek trágyázni almozni meg a ház körüli munkákban.
Hát az lehet hogy öreg koromban nem fogok tudni lábra állni, de sajnos ilyen világot élünk. :-(
Köszi megnyugodtam. :-)
Már nem fáj úgy mint kezdetben tudok sétálni is.
És elmentem biciklivel a boltba. Hááát a térdem most nagyon kattogott akadozott. De szerintem azért mert kevésbé volt használva. Ha bejáródik akkor megint nyeregbe ülök. Már nagyon várom. :-)
Köszi ari vagy! :-D
A hétvégén ültem fel először a bokaficam után. Nagyon jó volt, bár még nem volt az igazi, de majd visszarázódok.
Mindenkinek köszönöm a választ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!