Szörnyen imádom a pacikat, de anyu egyszerűen nem engedi, hogy lovagoljak. Mit tegyek?
Szerintem itt a legfontosabb az hogy nyugodtan beszélj vele komolyan . nem tudom hány éves vagy de ha látják hogy megbízhatnak benned az sokat segít.Másrészt próbákj valaki olyat szerezni vagy családodból vagy osztálytárstól akinek vagy tapasztalata van vagy pedig egyetért veled és mond el hogy te megérted hogy félted de ennyi erőből mindenért félthetne másrészről hogy milyen jót is tesz a lovaglás.vagy nézz ilyen honlapokat és mutass be neki néhány videót vagy leírást tapasztalatot
Sok sikert pusz :)
Szia!
12 vagyok, áprilisban leszek 13. Próbáltam már komolyan, más által semmi nem hatott :((
Mondd meg nekik, hogy nagyon jó dolog a lovaglás, és vannak olyan lovak amiket kifejezetten terápiára használnak beteg gyerekeknek/felnőtteknek, szóval megbízhatóak. Legtöbbször olyan lovon lovagoltatnak kezdőket, amik nyugodtak. szerezz be védőfelszerelést. valahogy próbáld elcsalni anyud a lovardába, hogy nézze meg milyen is ez az egész.
apuddal nemtudsz beszélni? kérd meg hogy győzze meg anyud.
Anyukádnak abban igaza van hogy veszélyes, mert tényleg nem valami, ,,lightos" sport mégha annak is tűnik, meg nem is olcsó. Nagyon félthet téged, de valahogy meg kell neki mutatnod, hogy nem kell aggódnia, mert normális lovak és oktatók közelében nagy baj nem eshet mert vigyáznak rád és kifejezetten erre a célra belovagolt lovakon fogsz lovagolni és az oktatók is tudják mit miután és hogyan kell, nem fognak egyből elhajtani téged. Nem lehet hogy anyudnak van valami rossz tapasztalata a lovakkal? Netán lovagolt és leesett?
Én 13 évesen kezdtem el lovagolni... nekem engedték, bár féltenek engem is :) saját lovat azonban nem kaphatok. Remélem sikerül rábírnod anyukádat! Mond neki, hogy jól tanulsz, továbbra is ezt fogod tenni és semmi mást nem kérsz cserébe :)
szia!én is 12vagyok és 13 leszek áprilisban:)nekem is ez a problámám,bár nekem megengedné de sajna nincs rá pénz:(de én már beletörődtem,bár azért még reménykedem
nekem a bnőm lovagol és szertintem úgy tudnád meggyőzni(legalábbis nálam ez be szokott jönni)hogy sokat beszélj a lovakról,lovas poszterek meg minden és mondjuk a neten hagyd úgy a lovas honlapot,hogy észrevegye hogy mit néztél....:)sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!