Van olyan aki télen is szokott lovagolni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 12:05
11/28 A kérdező kommentje:
Igen, de ez függ anyától is, hogy kivisz e télen.
Mert amíg én lovagolok addig ő ott van és nem tudom lenne e kedve egy órát ácsorogni a hidegben, mondjuk ezt meg is értem.
2011. jan. 29. 18:12
12/28 anonim válasza:
...fedettben lehet:D
én nem lovagolhatok:(pedig szeretnék,de idő sincs és pénz sem:(de azért segíteni segítek nektek:)
13/28 anonim válasza:
Igen! Persze! Holnap megyek! Nem szalasztanék el egy alkalmat sem! Mikor el volt törve akezem több mint hat hétig nem mentem, és nagyon hiányzott, szóval bizti nem bírnám ki egész télen ;) Nagyon szép hóban lovagolni, és az a jó hogy sose fázok a folyamatos mozgástól :D
14/28 anonim válasza:
Igen!Tegnap voltam.A barátnőmmel télen csak mi ketten járunk:D Egyébként az oktatóm mondta hogy azért nem járnak télen,mert a szülők fáznak és így a gyerek sem mehet :S Velem nem szoktak jönni:D:D 12/L
15/28 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Csak az a baj, hogy kocsival 20 percnyire van ahova szoktam járni. :S
2011. jan. 30. 13:57
16/28 anonim válasza:
Én is járok csak akkor nem ha olvad és nagy a sár de most meg van fagyva úgyhogy lehet. Közbe nem szoktam fázni:)
17/28 anonim válasza:
Pont most értem haza lovaglásból :)
18/28 anonim válasza:
Én minden nap lovagolok. Még a -8C-ban is. A belovaglás nem állhat le. Ez elhatározás kérdése. No meg van e megfelelő hely ahol lehet.
19/28 anonim válasza:
Ha van lovad, az télen is van. Egy idő után már nem kényelem kérdése.
20/28 anonim válasza:
én félméteres hóban is lovagolok:DD;´)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!