Van olyan aki télen is szokott lovagolni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 12:05
1/28 Doruss válasza:
Van. A legjobb barátnőm télen is jár.
2/28 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm pont ma volt. :)
3/28 anonim válasza:
Én egy 15 perce jöttem haza lovaglásból :) Szóval igen :D
4/28 anonim válasza:
Szoktunk, csak az oktatónk most mondott fel, szoval egy ideig nem lesz most xD :S :(
5/28 A kérdező kommentje:
Én már alig várom, hogy végre jó idő legyen (tavasz) és mehessek. :)
2011. jan. 29. 12:28
6/28 anonim válasza:
Én igen, már amikor nem vagyok túl fáradt hozzá, bár a lóversenypályákon általában télen szüneteltetnek.
7/28 anonim válasza:
Hóban, fagyban, esőben, villámlásban, mindenhogy. Edzés az edzés, volt, hogy úgy szakadt az eső, hogy szarrá áztunk, de akkor is kellett edzeni, mert hétvégén verseny volt (díjugratás). :) Egy lelkes lovast semmi nem tántorít el. :)
9/28 anonim válasza:
Én anno télen vettem részt egy lovas túrában. Húúú! Nagyon szép volt. Tiszta fehér volt minden, délben megálltunk pihenni. A srácok tüzet raktak és forralt bort ittunk. Nagyon szép volt a táj, és a lovon vagy nem fázol.
Este felé már a leheletük is látszódott a lovaknak, nagyokat fújtak.
Télnek is megvan a maga szépsége csak észre kell venni.
:-D
10/28 anonim válasza:
Télen tök jó lovagolni, szóval szerintem nem kell megvárnod a tavaszt, csak jól fel kell öltözni.
Főleg mikor sok hó van, és a nagy mezőn a hóban vágtázni... ilyenkor nagyon jó terepeket lehet menni. Ha nem esik az eső, vagy nem fúj nagyon nagy szél akkor kimegyek akár -10 fokban is lovagolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!