Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Jó-e a temus lovaglónadrág?

Jó-e a temus lovaglónadrág?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni az oldalról csak előbb vélemény kell

ma 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Főleg, hogy fel sem tudod próbálni.
ma 16:40
 2/9 Janaqks válasza:
91%
Inkább vegyél jó állapotú használtat, vagy olyan helyről ahol fel zudod próbálni és minőségibb mint a temus.
ma 17:00
 3/9 anonim válasza:
55%
Én már többször rendeltem Temuról, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Több cipőm és ruhám is van onnan, méretben is mind passzolt. Nem tudom, hogy akik lehúzzák az oldalt, egyáltalán rendeltek onnan bármit is?
ma 17:06
 4/9 Janaqks válasza:
51%
3: Nem rendeltem, de irreális dolgokkal reklámozza magát a temu. Pl.: ingyen kétkamerás drónt, ingyen 206 részes csavarhúzoszettet ígérnek, meg 0 ft os termékekkel reklámozzák magukat. A hazugságok után nehéz elhinnem hogy ott jó minőségű termékek vannak.
ma 17:11
 5/9 Janaqks válasza:
43%

*Temu

*csavarhúzó

*,

Bocsi, tudok írni, csak siettem.

ma 17:12
 6/9 anonim válasza:
39%

#4 Pedig nem kamu. Ha regisztrálsz és már rendeltél, egy csomó kedvezményt kaphatsz.

Nekem is legutóbb vontak le a rendelésem árából, mert ilyen pörgetős játékkal nyertem. Plusz értékelik a "hűségedet" is. Amúgy meg minőségre is tényleg rendben van.

ma 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy meg minőségre is tényleg rendben van."

Akkor azért riaszt az EU, hogy valamilyen butilmethil stb véget ez meg ez az áru egészségre káros, dobja ki.

Annyi visszahivás van még az EU által beengedett árunál is, hogy az csak úgy dörög.

Már úgy vagyunk vele, hogy a sampont megveszed, beteszed a szekrénybe 3 hónapra, és figyeled az oldalakat, hogy mikor mit hivnak vissza, hátha felbukkan valahol a sampon.

ma 18:23
 8/9 anonim válasza:

Ő lovagló nadrágot szeretne rendelni, abban segítsetek neki, vagy csak az kommenteljen aki ebben tud neki segíteni.

Lehet hogy már rendelt korábban temuról de őt kizárólag az oldalon lévő lovagló nadrág minősége érdekli. :D

ma 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen árkategóriában nézel, mert az ilyen oldalakon is van a “prémium” (ami mondjuk egy itthon kapható olcsót tesz ki) meg a nagyon gagyi, de nagyon olcsó szint.

2-3 ezres darabnál pár hónapra számíts max, de lehet, annyira sem. Egy 8-10 ezres már lehet jobb, de perpillanat a Decathlonban a legolcsóbb Fouganza csak 7 és azt fel is tudod próbálni meg nem vársz rá heteket.

ma 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!