Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen árba van egy ilyen ló?

Milyen árba van egy ilyen ló?

Figyelt kérdés
Tehát már régebb óta gondolkodunk lóvásárlásban (első ló lenne), de vagy nagyon drága lovakat látunk vagy nagyon olcsó kupec lovakat. Olyan lovat keresek ami alapszinten be van lovagolva kanca/herélt 3-8 éves és együtt tudunk fejlődni. Nem kell versenyszintig ugrásban szeretnék tovább fejlődni, de egyelőre még csak hobbi szinten. Milyen árban mozog egy ilyen lót? Milyen árkategóriában kéne nézelődnöm? És hol? Nem kérem azokat a kommenteket hogy max hintalovat kéne, értek a lovak gondozásához, és a lovagláshoz, de ezen még sosem gondolkodtam mivel erre az információra eddig nem volt szükségem.

dec. 8. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Szia! A lóvásárlás sajnos baromi nehéz dió.

Egy jól képzett, egészséges hobbiló is már legtöbb esetben milliós, akár több(2-3) milliós árkategória. De akkor is jó lenne megbizonyosodni hogy egészséges, a röntgen pedig újabb súlyos tízezrek.

Riderline-n, lovasokon lehet nézelődni, esetleg ha van lovas ismerős aki jobban benne van már megkérni, hogy segítsen nézelődni

dec. 8. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, a környékünkön 2-3 millióért már sportlovakat hirdetnek akik mögött minimum több éves versenytapasztalat van
dec. 8. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért kérdezed mennyi egy ilyen ló, ha ezek szerint tudod?

Olyan tapasztalt versenylovat ami egészséges(!) 5 millió alatt ha találsz akkor küldd már át légyszi

dec. 8. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom belinkelni múltkor láttam 2,8 milláért versenylovat Miskolcon volt eladó jelentős versenytapasztalattal, kanca Azt nem tudom hogy egy ilyen lovat amilyet én keresek mennyiért kell keresni, de az szinte biztos hogy nem 3 millióért. Amúgy azt elfelejtettem írni hogy nem számít nagyon a fajta, meg a felmenők sem
dec. 8. 17:40
 5/6 anonim válasza:

Szia! Van sok Facebookos lovas csoport ahol viszonylag olcsón és jó lovak vannak (a tapasztalatom szerint) viszont ha látsz valamit ami jó árban van és megfelel minden elvárásodnak akkor menj el és nézd meg, esteleg vigyél magaddal egy állatorvos (hogy megbizonyosodj hogy tényleg egészséges a ló), vagy akár egy lovas edzőt. Esetleg még jó fogáson is találhatsz jó lovat, de kicsi az esélye.

Ár kategóriát nem tudok mondani mert ez tényleg nagyon változó (pl.baratnőm lova egy magyar sportoló és sport póni keveréke, belovagolva vette 1.300.000.-ért, én egy teljesen tiszta verű 3 éves lipicait vettem, belovagolatlanul ugyan ezen az áron. Szóval ez tényleg a hirdetőn múlik, mert nem lehet tudni mennyire becsüli meg a ló értékét.)

dec. 8. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
1-1,5 millió a reális ár azért, amit te szeretnél. Mi nemrég vettük egy 8 éves kancát háztól 900ért. Nagyon alap szinten van belovagolva, de szerencsére jófejű, hamar tanul egész jól fejlődik. Őt Facebookon találtuk. Viszont ott is feltesznek egy hasonló lovat, nem nagyon szabad húzni meg gondolkodni rajta, mert van, hogy órákon belül elkel.
dec. 8. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!