Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Későbbiekben lehetne lipicaimm...

Későbbiekben lehetne lipicaimmal ugratni?

Figyelt kérdés

Idén nyáron kezdődött meg a lipicaimnak a belovaglása, egyedül foglalkozom vele (11 év tapasztalattal, több csikó belovaglásával foglalkoztam, mellékesen: 3 évnyi versentapasztalatom is van). Nagyon nyugodt lipről beszélek. Nagyon könnyen tanul, és látszik rajta, hogy szívesen is csinálja a feladatokat. Azon gondolkodtam, hogy májusban, mikor jönnek a jobb idők elszeretnék kezdeni vele kisebb akadályokat ugratni (persze ha egyáltalán menni fog). A kérdés pedig az lenne, hogy szerintetek jó ötlet próbálkozni az ugratással és esetleg a későbbiekben szabadidős versenyekre nevezni vele?

(Maga a ló egy sportosabb alkat nem az a tömör/zsufi annak ellenére hogy tiszta verű, csak lip felmenőkkel rendelkezik. Név szerint Maestoso Tulipán)

Vannak olyan lipicai tartók akik ugratni szoktak a lovukkal?

#ugratás #Szabadidős versenyek
nov. 25. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
nem
nov. 25. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán ugorhat 1 méterig szerintem, de annyira egyénfüggő, neked kell figyelned mit bír, mit nem. Annyit csináljatok, ami még jó neki.
nov. 25. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából nem akartam/akarok eget rengető magasságokat ugratni, maximum 50-60 centit ha megx neki. Ha még sem lesz benne olyan jó akkor maradunk a díjlovaglásnál.
nov. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!