Milyen képesítéssel vihetek lovasokat szabadidős versenyekre?
Lovastúra vezető képesítésem van, illetve a lovasedzői képzést tervezem megcsinálni jövőre. Jelenleg egy kisebb lovardában dolgozom oktatóként és ahol bértartom a két lovamat, ott is fogadok pár kisgyereket a saját lovaimra edzésre.
A lovardás tanítványaim voltak velem szlv-s versenyeken régen, de ők az akkori lovardatulajdonos alá voltak beregisztrálva, mint edző. Ő annona TF-en végzett edzőit. Sajnos már tulajdonosváltás volt a lovardában és én maradtam egyedül, aki oktat.
Kérdezte pár gyermek szülője, hogy ismét lenne-e lehetőség versenyre menni. Konkrét választ sajnos nem tudtam adni nekik.
Tehát a kérdésem: a lovasedzői felnőttképzés elegendő ehhez? Vagy mindenképpen egyetemi képzésben kéne edzői képesítést szereznem? Egyszer már kijártam egy agráregyetemet, nem állt közel a szívemhez az iskolai tanulás, nem szívesen csinálnám újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!