Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen képesítéssel vihetek...

Milyen képesítéssel vihetek lovasokat szabadidős versenyekre?

Figyelt kérdés

Lovastúra vezető képesítésem van, illetve a lovasedzői képzést tervezem megcsinálni jövőre. Jelenleg egy kisebb lovardában dolgozom oktatóként és ahol bértartom a két lovamat, ott is fogadok pár kisgyereket a saját lovaimra edzésre.

A lovardás tanítványaim voltak velem szlv-s versenyeken régen, de ők az akkori lovardatulajdonos alá voltak beregisztrálva, mint edző. Ő annona TF-en végzett edzőit. Sajnos már tulajdonosváltás volt a lovardában és én maradtam egyedül, aki oktat.

Kérdezte pár gyermek szülője, hogy ismét lenne-e lehetőség versenyre menni. Konkrét választ sajnos nem tudtam adni nekik.

Tehát a kérdésem: a lovasedzői felnőttképzés elegendő ehhez? Vagy mindenképpen egyetemi képzésben kéne edzői képesítést szereznem? Egyszer már kijártam egy agráregyetemet, nem állt közel a szívemhez az iskolai tanulás, nem szívesen csinálnám újra.

tegnapelőtt 08:56
 1/1 anonim ***** válasza:
16%
Javítson ki, ha erre téved valaki hozzáértőbb, de szerintem semmilyen edzői papír nem kell, nem kötelező edzőt megjelölni szlv-s versenyeken, csak legyenek a gyerekek egy lovasegyesület tagjai. Otthoni lótartók, vagy kisebb (egyesület nélküli) lovardában lovagló lovasok is járnak ezekre a versenyekre, kell keresni a környéken egy egyesületet, aki befogadja őket (+licensz, + sportorvos), ennyi elég tudomásom szerint, az már a helyszínen senkit nem érdekel, hogy a melegítőn papíros edző vagy laikus szülő instruálja a gyerekeket sajnos...
tegnapelőtt 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!