Hol lehet pat parelli módszerhez képesítést szerezni?
Szerintem itthon nem. Max a tudásod és a tapasztalatod képesíthet mások szemében. Pl ott van Csontó Zoltán van Mészáros Gyula
Mészáros Gyula bemutatkozásánál olvastam, hogy ő belépett a Parelli világszervezetének angliai részébe. Ebből azt szűröm le, hogy biztos vannak továbbképzések, kurzusok és nemzetközi szinten képesítést is ad, ami szerintem pénz és kitartás kérdése.
Én a helyedben itt kezdeném valamelyik nagyobb névnél, saját lóval, és igyekeznék minél magasabb szintekre eljutni, aztán elkezdenék foglalkozni idegen lovakkal is. Ha sok sok évig alkalmazod és rengeteg problémás lovat is meg tudsz oldani, akkor szerezhetsz magadnak nevet, esetleg a saját tapasztalatok alapján tovább is fejlesztheted a tudásod.
Monty Roberts Csatlakozás-módszerében lehet képesítést szerezni. Jelenleg Pataky Kata az egyetlen okleveles instruktor, de most jött haza Bruckner Zsófi is egyenesen Monty farmjáról, ahol sokat tanult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!