Balatonnál kb mennyibe kerül a bértartás?
Gondolkozok saját lóban, már ott tartok, hogy kipróbálnám, de először a bértartás árakra lennék kíváncsi.
A lónak a kajája egy rokontól olcsóbban meglenne, de az is érdekel, hogy nektek kajával együtt mennyibe kerül és mi van a Ti bértartásotokban benne?
Én 50 ezer forintért vállalom.
Üdv Enyingről.
60-70 ezer körül inkább kezdődik... sajnos.
70 és 110 ezer közt mondanám valósnak inkább az árakat, de (felszereltségtől függően) 90 ezer felett már elszállt árnak tartom. Én Pest megyében 60-ért vállalok lovakat, korlátlan széna, 3 hektár legelő és kisebb homokos pálya világítással. Igaz, nekem nem ez a fő bevételem, de azért így is marad rajta, ha épp nincs valamilyen nagyobb beruházás a lovak körül. Otthon, önköltségen kb. 15-20 ezer havonta egy lónak a széna, erre 6 hetente rájön a körmölés, félévente oltások. Ez az alap ellátása a lónak, tehát ha ehhez nézed sok helyen a bértartás árát, meg hogy milyen kis karámokban kuporognak a lovak, én nagyon drágállom őket.
Ahova én járok lovagolni, ott nem hektáros területről beszélünk, és az ablakot olcsóbban meg tudok szerezni egy rokonomtól.
7000 1 óra, de ha saját lóval lovagolok, akkor az ára is csökken az eddzésnek, nem?
Kb mennyivel olcsóbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!