Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Balatonnál kb mennyibe kerül...

Balatonnál kb mennyibe kerül a bértartás?

Figyelt kérdés

Gondolkozok saját lóban, már ott tartok, hogy kipróbálnám, de először a bértartás árakra lennék kíváncsi.

A lónak a kajája egy rokontól olcsóbban meglenne, de az is érdekel, hogy nektek kajával együtt mennyibe kerül és mi van a Ti bértartásotokban benne?

#ló #bértartás #lótartás #Bértartás ára
nov. 10. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Én 50 ezer forintért vállalom.

Üdv Enyingről.

nov. 10. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
60-70körül szokott megállni.
nov. 11. 00:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát én reménykedem a 30-50 ezerben
nov. 11. 06:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyi pénzért már sehol sem tartanak lovat.. Max ismerősnél😄
nov. 12. 07:44
 5/8 anonim ***** válasza:

60-70 ezer körül inkább kezdődik... sajnos.

70 és 110 ezer közt mondanám valósnak inkább az árakat, de (felszereltségtől függően) 90 ezer felett már elszállt árnak tartom. Én Pest megyében 60-ért vállalok lovakat, korlátlan széna, 3 hektár legelő és kisebb homokos pálya világítással. Igaz, nekem nem ez a fő bevételem, de azért így is marad rajta, ha épp nincs valamilyen nagyobb beruházás a lovak körül. Otthon, önköltségen kb. 15-20 ezer havonta egy lónak a széna, erre 6 hetente rájön a körmölés, félévente oltások. Ez az alap ellátása a lónak, tehát ha ehhez nézed sok helyen a bértartás árát, meg hogy milyen kis karámokban kuporognak a lovak, én nagyon drágállom őket.

nov. 12. 08:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Ahova én járok lovagolni, ott nem hektáros területről beszélünk, és az ablakot olcsóbban meg tudok szerezni egy rokonomtól.

7000 1 óra, de ha saját lóval lovagolok, akkor az ára is csökken az eddzésnek, nem?

Kb mennyivel olcsóbb?

nov. 12. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk iskolalóval 8000 egy órás edzés, saját lóval 5000.
nov. 13. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindent meg kell kérdezi az adott helyen. Most ezt így senki nem tudja pontosan megmondani, hogy saját lóval mennyi lenne az edzés. Általában kevesebb, de helye válogatja.
nov. 13. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!