Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek lehetséges így...

Szerintetek lehetséges így lovat vásárolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Leszögezem, nem egy álmodozó kislány vagyok. 18 éves vagyok, egyetemre járok, évek óta lovagolok. Mindig úgy voltam vele, hogy majd egyetem után lesz lovam, addig ráér, lovagolok, néha versenyzek, de sajátra nem vágytam. A lovardába érkezett egy ló, akinek elkezdtem részt venni a képzésében. Nagyon beleszerettem, nagyon jól együttműködünk, megkaptam az edzőmtől is, hogy megtaláltam a lélek társamat lóban. Életemben először fáj, hogy egy ló nem az enyém. Időm meg lenne rá, sokat vagyok otthon egyetem mellett és a lovarda közel van, egy hét múlva már jogsim is lenne és kocsim is van kijárni. A pénz azonban probléma lehetne, kivétel a mamáméknak. Nekik sok pénzük van, amivel iszonyat hálás vagyok, hogy rengeteget támogatnak. A papám lovas ember volt, neki is tetszik egyébként ez a ló nagyon, de persze ő már nem lovagol. Tudom ez hatalmas kérés lenne, hogy vegyenek egy lovat nekem, rosszul is érzem magam mennyit költenek rám, de más módja nem lenne, hogy ez a ló az enyém lehessen. Mivel dolgozok és keresek egyébként alkalmanként igen sok pénzt, a felszerelése 100%osan saját pénzből biztosítva lenne. És igen, nem a ló megvásárlása a sok pénz, hanem az eltartása. Erről beszéltem már mamámékkal, mert érdeklődött mennyi és felvázoltam az árakat kb havonta, kiemelve ha megbetegszik mekkora összegekről lesz szó, amire azt a megjegyzést kaptam, hogy ez nem is olyan sok. A lényeg a lényeg, hogy szerintetek érdemes lehet megpróbálni a támogatásukat kérni? Vagy ez túl nagy kérés lenne nagyszülőktől? Egyetem után a költségeket átvállalnám természetesen, addig kellene a támogatásuk.

okt. 26. 09:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan ismeretlen, idegen emberektől szeretnél tanácsot kérni?

Annyit tudok tanácsolni, hogy ezt a családoddal kell részletesen átbeszélni, fogalmunk sincsen, hogy mennyi az a "sok pénz", amivel a nagyszüleid rendelkeznek, és közünk sincsen hozzá.

Azt meg főleg nem tudjuk, hogy mennyire hajlandóak ebben támogatni.

Sőt még azt sem tartanám elvetendő ötletnek, hogy amennyiben támogatnak, ne neked vegyék meg a lovat, hanem az legyen az övék - de ez már megint egy olyan részlet, amihez közünk semmi, a családra tartozik.

okt. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!