Hogy szoktassam a lovam a szélhez és a zajokhoz?
a lovam fél a szélben és nagyon ilyedős és szeretném megoldani
de nem csak a hangtól fél ha valamit lebegtet a szél mondjuk a fákat akkor nagyon fél vagy ha lát egy zacskót a földön akkor is igazából szinte minden ilyentől de a motoroktól és az autóktól szerencsére nem
Nem biztos hogy jó ötlet!
Ha a ló nem elég képzett hozzá bepánikolhat, annak pedig se rövid- se hosszútávon nem lesz jó vége. Ezért nagyon veszélyes kezdőknek tanácsot adni gyakorin. A lónak érzéketlenítésre van szüksége, és egy magabiztos, nyugalmat sugárzó lovasra. Ha nem vagy otthon a témában, hívj szakembert!
#5, általában már akinek van lova az ért is hozzá valamennyire.
Amúgy meg igen kérdező, fordulj az edződhöz.
5ös vagyok.
Úgy gondolod, hogy aki ilyet kérdez itt gyakorin az ért hozzá 'valamennyire'? Komolyan ezért pontoztál le? Tudod hány olyan lótulajdonost láttam aki azt se tudta, hogy a lábfelvételt hogyan kell megtanítani egy lónak?
5 ös nem én pontoztalak
A lovammal csak ez az egy gond van de ő az első lovam és jót szeretnék neki és hohy jobban menjen a közös munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!