Etei lovasudvar vélemény?
Szia!
Én már fél éve oda járok, és nagyon megvagyok vele elégedve. Nagyon sokáig kerestem a megfelelő lovardát, állandóan csak váltottam, mert sehol sem éreztem jól magam, de azt hiszem megtaláltam azt a lovardát, ahol végre otthon érzem magamat. Imádok odajárni, teljesen kikapcsolódok ott.
Az oktatás nagyon színvonalas, az edzők képzettek, jófejek. Tényleg segítenek kijavítani a hibáidat, anélkül hogy megszégyenítenének vagy lenéznének. Én nagyon sokat tanultam náluk. Csinálnak futószáras oktatást, osztálylovaglást, egyéni edzéseket és terepre is visznek. Folyamatosan járnak versenyekre is a lovasokkal, még országos szinten is. Lehetőség van versenyezni díjugratásban, díjlovaglásban, fogathajtásban és ügyességi versenyeken. Nagyon jó eredményt szoktak elérni a lovasok.
A lovaik is nagyon nyugodtak, szuper oktató lovak. Nincsenek elrontva, teljsen biztonságosak.
Maga a lovarda a faluban található és nem túl nagy, de pont ettől otthonos, és mindezek ellenére nem veszít a színvonalasságából. Van egy kültéri pályájuk, meg egy fedeles, ahol a rossz idő ellenére is lehet lovagolni. Elég sok hely van a lovak számára. Van egy patamosóhely, van öltöző, nyerges, jártatógép. Szóval összességében egy nagyon jó kis lovarda.
Tatán nem voltam még, az nekem messze van és sajnos ismerősöm sincsen. Etére is 20 perc az út nekem. Így is ez a legközelebbi :D
Etén 50 perc osztálylovaglás 5000 Ft, ilyen egyéni 30 perces foglalkozás 4500 Ft. A többiről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nincs vele tapasztalatom. De van Facebook fiókjuk, ha rájuk írsz szívesen válaszolnak bármilyen kérdésre:) Én is ott szoktam időpontot kérni edzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!