A Hucul lovasudvar, Szigetcsépen milyen?
A húgommal szeretnénk elkezdeni lovagolni, és a Hucul lovasudvar csak 10 percnyire van tőlünk. Nem találtam nagyon semmit a lovardáról, csak a Facebook oldalt.
Esetleg nem tudjátok milyen ott az oktatás? Mennyibe kerül 1 óra lovaglás? Megéri oda járni?
Még annyira lennék kíváncsi, hogy nem lesznek-e alacsonyak/kicsik a lovak? Mármint ahogy utána néztem a Huculokat 130-145 cm közé írják, én meg ~170 cm vagyok.
Bocsánat lehet hogy hülye kérdés, de nem értek hozzá.
Nem hülye a kérdés!
A lovardát nem ismerem, de q magasság, testúly igenis számít. A testúly érthető okokból, de q huculok jól bírják a terhelést. A magasság meg az egyensúlyod és a lábtartasod miatt fontos. Ha túl hosszú a lábad, túllóg a ló oldalán és nem tudsz jó 'jelet' adni a lábaddal neki. Az 170 határeset, ha van hely arrafelé rendes sportlovakkal (160-180 cm marmagasak) akkor inkább azt tudnám javasolni, de nyilván a hely/oktatás minőségétől is függ.
Boven jo lesz a hucul. En 165 centi vagyok, lovagoltam parszor huculon Josvafon, de mivel eleg zomok lovak, felveszi a testuk a labad hosszat. Nekem boven nem logott le a labam a hasa ala.
A lovardat nem ismerem, de ha ilyen kozel van, akkor menjetek el, probaljatok ki, es ha jol erzitek magatokat, akkor jarjatok oda!
Én ajánlani tudom Őket! Évek óta ismerem őket, enis huculokat tartok.
A hucul is tud menni, ugrani és nem, nem ér le róla a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!