Réka vagyok kérdése:
A lovammal milyen földi munkát végezzek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és van egy lovam aki egy angol telivér herélt aki 1 éve jött ki a versenyből és szeretnék vele földi munkát végezni és jobb kapcsolatot építeni vele2023. okt. 10. 20:37
11/15 anonim válasza:
10-es vagyok. Próbáld elérni, hogy odajöjjön hozzád, és ami nagyon fontos, mindig nyugodtan és kedvesen beszélj vele.
12/15 anonim válasza:
Elég kellemetlen volt olvasni ezt a sok hülye kommentet itt😂 Ha valaki valamihez nem ért inkább ne szólaljon meg.
Én tudom ajánlani a Pat Parelli 7 játékot. Talán ez a legelterjedtebb Magyarországon is. Sokan használják. Rengeteg videó és cikk van róla az interneten meg persze könyv. Én is próbáltam a lovammal; sajnos nem tudtam végig vinni mind a hét játékot, de majd talán egyszer újra belevágunk. Emelett rengeteg szabadidomítással foglalkozó lovas is van manapság, nem árt egy pár alkalommal tőled jobban hozzáértő embert elhívni, hogy segítsen elindítani, irányt mutatni neked kezdetben.
13/15 A kérdező kommentje:
#8 as tudom hogy nem kutya és #9-es nem vagyok elvarázsolva sok lovas van aki ágaskodásra tanitja a lovát és a lovam el kezdett követni csak szeretném ha futok akkor is szeretném hogy kövessen sok lovas el érte már csak tudni szeretném hogy hogyan
2023. okt. 12. 13:52
14/15 A kérdező kommentje:
#10, #11, #12 köszönöm a tanácsokat
2023. okt. 12. 13:57
15/15 anonim válasza:
Ha ezt a követést akarod megtanítani, akkor csikó korában kellett volna kezdeni. Ennek már kialakult az egyénisége, nem kutya, ezt is tudomásul kell venned. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. DE cirkuszi ágaskodó ló nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!