Milyen ugro feladatokat csinaljak a fiatal lovammal?
Ha ezt kerdezni kell, akkor inkabb semmit. Ne rontsd el. Kerd szakember segitseget. Amugy meg 3 evesen epp elkezdodik normal esetben a belovaglasa, elobb talalja meg lovas alatt az egyensulyat, menjen elore lefele, es ha korrektul elkozlekedik 3 jarmodban, majd akkor eleg elkezdeni az ugrogimnasztikat.
10 kitoro es 20 rud meg bosegesen eleg az elejen. De még szerintem 100 centiig is kenyelmesen fel lehet ennyi eszkozzel keszulni.
Nem 3 hanem 4 csak melle kattintottam, bocsi. 3 evesnek eleg lenne a 10kitoro 20 rud de a 4 evesnek mar nem. Eddig 115on versenyzett es jovore nemzetkozi 5 eves versenyszamokabn (120-125cm) szeretnek menni vele ezert fontos lenne hogy felkeszult legyen.
Egyebkent nagyon koszi a valaszodat❤️
Koszii 6os. Dijlovas az eddzom es en meg ugrok. O nem ert az ugrashoz es itt senki sem ugrik uh nem kapok segitseget ezert kerdezek itt.
Lehet h veszek ugrasokat na de aztokat hova teszem? Vannak megoldasok de nehezen kivitelezhetoek
Jaa persze ertem. Mondom, az a baj h jelenleg nem lehetseges atmenni egy masik lovardaba ami pedig nagyon fontos lenne. Azzal nincs baj h tudok e ugrani, mert tudok, csak az a baj h nem megfeleloek az elerheto eszkozok hozza. Ezert kerdeztem h mit lehet keves ugrassal csinalni, ugy h magas szintre lehet rajta keszunli.
Ha nagyon szarul fogalmaztam valamit, bocsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!