Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen ugro feladatokat...

Milyen ugro feladatokat csinaljak a fiatal lovammal?

Figyelt kérdés
Van egy 3 eves lovam akivel szeretnek a szintjenek megfelelo ugro feladatokat csinalni de az a baj hogy nincs eleg ugras a lovardaban. Mit lehet kb 10db kitorovel es kb 20db ruddal csinalni😂🤷‍♀️

2021. nov. 21. 08:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt kerdezni kell, akkor inkabb semmit. Ne rontsd el. Kerd szakember segitseget. Amugy meg 3 evesen epp elkezdodik normal esetben a belovaglasa, elobb talalja meg lovas alatt az egyensulyat, menjen elore lefele, es ha korrektul elkozlekedik 3 jarmodban, majd akkor eleg elkezdeni az ugrogimnasztikat.

10 kitoro es 20 rud meg bosegesen eleg az elejen. De még szerintem 100 centiig is kenyelmesen fel lehet ennyi eszkozzel keszulni.

2021. nov. 21. 08:45
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem 3 hanem 4 csak melle kattintottam, bocsi. 3 evesnek eleg lenne a 10kitoro 20 rud de a 4 evesnek mar nem. Eddig 115on versenyzett es jovore nemzetkozi 5 eves versenyszamokabn (120-125cm) szeretnek menni vele ezert fontos lenne hogy felkeszult legyen.

Egyebkent nagyon koszi a valaszodat❤️

2021. nov. 21. 08:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent, iygan ott van egy 5 es egy 7 evesem is. Az 5 evessel iden megyek nemzetkozi 5 evesben, a 7 evessel meg december korul megyunk foljebb 130-135re. Nekik mar tenyleg keves az ugras otthon.
2021. nov. 21. 08:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Első mellet allok.
2021. nov. 21. 13:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Hat ha 3 eves lenne en is mellette allnek de mivel 4, igy mar mas a helyzet
2021. nov. 21. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szinten lovagolsz, kérdezd az edzőt. Ha már nem kell edző, ne itt akard megtudni. Egyébként meg csinálj nagyobb pályát, vegyél eszközt!
2021. nov. 21. 15:03
 7/14 A kérdező kommentje:

Koszii 6os. Dijlovas az eddzom es en meg ugrok. O nem ert az ugrashoz es itt senki sem ugrik uh nem kapok segitseget ezert kerdezek itt.

Lehet h veszek ugrasokat na de aztokat hova teszem? Vannak megoldasok de nehezen kivitelezhetoek

2021. nov. 21. 15:06
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Akkor viszont helyet kell váltani és ugró istállóban lovagolni! Ez még így veszélyes is... Ha repülőt akarsz vezetni, ne autósiskolába menj!
2021. nov. 21. 15:48
 9/14 A kérdező kommentje:

Jaa persze ertem. Mondom, az a baj h jelenleg nem lehetseges atmenni egy masik lovardaba ami pedig nagyon fontos lenne. Azzal nincs baj h tudok e ugrani, mert tudok, csak az a baj h nem megfeleloek az elerheto eszkozok hozza. Ezert kerdeztem h mit lehet keves ugrassal csinalni, ugy h magas szintre lehet rajta keszunli.

Ha nagyon szarul fogalmaztam valamit, bocsi

2021. nov. 21. 15:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Igazából, én is voltam ilyesmi helyzetben. Ilyenkor nem lehet semmit se tenni. Magadat nem fogod tudni edzeni,mahhoz edző kell, aki kívülről is látja a munkád. Tudom hogy ez egy haszontalan válasz számodra kérdező, és le fognak pontozni de ez így van
2021. nov. 21. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!