Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 18 évesen még még lehet...

18 évesen még még lehet tanulni jól lovagolni?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta szerettem volna megtanulni lovagolni, de a családi hátterem miatt nem igazán volt rá lehetőségem, mert azért lássuk be, lovagolni drága mulatság.

Mostanra viszont már képes vagyok önállóan, saját keresetből fizetni az órákat.

18 évesen még meg lehet tanulni jól, magas szinten lovagolni?

Nem szeretnék versenyezni, meg semmi ilyesmi csak szeretnék jól megtanulni lovagolni. Ha heti 1-2 alkalommal tudnék menni, mennyi időbe telne hogy haladó szintre jussak?

Ami még érdekelne, hogy mennyire baj ha magas vagyok, és nehezebb mint az átlag lovasok? 180 cm körül vagyok és 68 kg. Egyébként lány vagyok, szóval ne tévesszen meg senkit a magasságom.

Tudom hogy a lovak azért nálam jóval nehezebb embereket is elbírnak, de nem szeretnék kellemetlenséget okozni nekik.

És mennyire baj ha nincs tehetségem? Fontos ez a lovaglasban vagy bárki meg tud tanulni lovagolni?

12 éves koromban egy pár hónapig jártam lovagolni és akkor úgy éreztem hogy annyira nincs tehetségem a dologhoz, és az egyensúly és ritmus érzékem sem volt a legjobb. Azóta ez már lehet hogy változott, lehet jobb vagy rosszabb lett

Emellett még az lenne a kérdésem, hogy az oktatókat zavarná hogy jóval idősebb vagyok mint az átlag kezdők? És a többi kezdőt? Vajon kinevetnének hogy én még csak most kezdek? (nem mintha túlzottan érdekelne, csak kérdezem hogy szoktak-e ilyet csinálni)

Előre is köszönöm, és bocsánat ha ezek hülye kérdések.

2023. aug. 21. 13:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2023. aug. 22. 13:29
 12/14 anonim válasza:
15 évesen egy év után kerültem át osztályba. Heti két órát jártam! :) 58 kiló vagyok a ló elbír ne félj!
2023. aug. 22. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy meg lehet! Sosem késő elkezdeni. És nem számít se a korod, se a magasságod, se a súlyod!
2023. aug. 29. 21:13
 14/14 SweetGirlSSOFan válasza:

Meg lehet tanulni. Én már 5 éve lovagolok, most 14 éves vagyok, de az unokatesóm 22 évesen kezdett lovagolni.

Drukkolok neked! :)

2023. szept. 5. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!