Haflingi mellé Fjord?
Figyelt kérdés
Van egy 10 éves Hafim, és már évek óta gondolkodom rajt, hogy kéne neki a "lótárs", mert csak két kecskével kötött barátságot anno, azokkal van, amikor nem vagyok vele.
Jó ötlet Haflingi mellé Fjordot venni?
Persze erről nem csak gyakorin érdeklődök, mielőtt valaki megemlítené. Közeli lótartó barátaimmal is beszéltem már / beszélni fogok.
2023. júl. 30. 21:51
1/5 anonim válasza:
Ez a ló személyiségétől is függ, de nálunk több fjord is van, mind nagyon barátságos, és nincsenek ellenségeik.
2/5 anonim válasza:
Mindegy csak ló legyen. Szerintem ellesznek egymással. Igaz mindig van az elején egy kis súrlódás, hogy melyikük a főnök, de az az első 1-3 napban eldől. Annyi, hogy a kancák dominánsabbak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
2023. júl. 31. 10:13
4/5 anonim válasza:
Ez nyilván a lovaktól fog függni. Amikor veszed, érdeklődj a gazdától más lovakkal szemben mennyire domináns, hogy jön ki a többi lóval. Ha rendesen helyről veszed és onnan vedd mindenképpen akkor el fogjàk neked mondani, mivel ők is azt szeretnék; hogy jó helye legyen a lovuknak. Egyébként még jól is mutatnának együtt a hasonló méret miatt😇
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2023. júl. 31. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!