Kinek milyen lova van?
Figyelt kérdés
Aki szeretné az leírhatja hogy milyen lova van. Ja és hogy milyen szakágban lovagolja (Díjugratás, díjlovaglás, western stb...)2023. júl. 23. 13:29
11/20 anonim válasza:
Szia! Nekem egy fjordom van (kis termetű vagyok) és díjlovagolok rajta. Metán a neve (nem én neveztem el, de szerencsére rengeteg becenevet lehet ebből alkotni) kicsit szürkésebb a színe, bértartásban van.
12/20 anonim válasza:
4 éves furioso félvérem van, pej színű, és "csak" hobbiló. :) Kisebb szlv-kre szeretnék később eljárni vele.
13/20 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki aki válaszolt. Értem a viccet, csak nem arra voltam kíváncsi hogy kinek NINCS LOVA, és aki gondolkodik, az tudja hogy mire gondoltam. Tudom, hogy nem fogalmaztam a legjobban, de azért a kérdés lényegét lehetett érteni, szóval megkérném a ,,trollokat" hogy ne olyanokat írjon hogy: ,,képzeletbeli" ,,lego" ,,SSO-S" stb... Ja és köszönöm aki normálisan gondolkodott. És bocsánat a rossz fogalmazás miatt.
2023. júl. 23. 19:15
14/20 A kérdező kommentje:
Kérlek olvassátok végig a 26-os választ!
2023. júl. 23. 19:28
15/20 anonim válasza:
Kérdező, ignoráld és töröltesd azoknak a válaszát, akik nem a kérdésre válaszolnak mert ezek trollok, erre ugranak. Unalmas és szánalmas életük egyetlen öröme mások tönkretétele, idegesítése. Különben nem kapnak figyelmet senkitől :)
16/20 anonim válasza:
Kérdező, a 33-as válaszoló személye maga az önjelölt Gyakorikérdések Igazságosztója. Élete egyetlen öröme, hogy az oldalon lóg, és osztja az észt, illetve személyeskedik, nincs humorérzéke. Különben nem kap figyelmet senkitől :)
17/20 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki! Harmadszorra írom hogy, azoknak a válaszát írom, akiknek van lova, az előző válaszomban is leírtam hogy bocsánat a rossz fogalmazásért. Szóval a ,,trollokat" megkérném, hogy ne értelmetlenségeket írjanak. És bocsánat a rossz fogalmazásért, de nem csak ez az egy kérdés van az oldalon, másnál is lehet trollkodni (nem azt akarom mondani hogy trollkodjatok) és megpróbáltam szépen fogalmazni.
2023. júl. 23. 20:34
18/20 A kérdező kommentje:
El írtam *azoknak a válaszát várom
2023. júl. 23. 20:35
20/20 anonim válasza:
Nem tudom miért kell lepontozni azt, aki megválaszolta a kérdést értelmesen (a gyengébbek kedvéért leírta a fajtát).
H valaki rájött, tájékoztatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!