Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Kinek milyen lova van?

Kinek milyen lova van?

Figyelt kérdés
Aki szeretné az leírhatja hogy milyen lova van. Ja és hogy milyen szakágban lovagolja (Díjugratás, díjlovaglás, western stb...)

2023. júl. 23. 13:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Nekem egy fjordom van (kis termetű vagyok) és díjlovagolok rajta. Metán a neve (nem én neveztem el, de szerencsére rengeteg becenevet lehet ebből alkotni) kicsit szürkésebb a színe, bértartásban van.
2023. júl. 23. 15:26
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
4 éves furioso félvérem van, pej színű, és "csak" hobbiló. :) Kisebb szlv-kre szeretnék később eljárni vele.
2023. júl. 23. 16:05
 13/20 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki aki válaszolt. Értem a viccet, csak nem arra voltam kíváncsi hogy kinek NINCS LOVA, és aki gondolkodik, az tudja hogy mire gondoltam. Tudom, hogy nem fogalmaztam a legjobban, de azért a kérdés lényegét lehetett érteni, szóval megkérném a ,,trollokat" hogy ne olyanokat írjon hogy: ,,képzeletbeli" ,,lego" ,,SSO-S" stb... Ja és köszönöm aki normálisan gondolkodott. És bocsánat a rossz fogalmazás miatt.
2023. júl. 23. 19:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Kérlek olvassátok végig a 26-os választ!
2023. júl. 23. 19:28
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, ignoráld és töröltesd azoknak a válaszát, akik nem a kérdésre válaszolnak mert ezek trollok, erre ugranak. Unalmas és szánalmas életük egyetlen öröme mások tönkretétele, idegesítése. Különben nem kapnak figyelmet senkitől :)
2023. júl. 23. 20:09
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, a 33-as válaszoló személye maga az önjelölt Gyakorikérdések Igazságosztója. Élete egyetlen öröme, hogy az oldalon lóg, és osztja az észt, illetve személyeskedik, nincs humorérzéke. Különben nem kap figyelmet senkitől :)
2023. júl. 23. 20:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki! Harmadszorra írom hogy, azoknak a válaszát írom, akiknek van lova, az előző válaszomban is leírtam hogy bocsánat a rossz fogalmazásért. Szóval a ,,trollokat" megkérném, hogy ne értelmetlenségeket írjanak. És bocsánat a rossz fogalmazásért, de nem csak ez az egy kérdés van az oldalon, másnál is lehet trollkodni (nem azt akarom mondani hogy trollkodjatok) és megpróbáltam szépen fogalmazni.
2023. júl. 23. 20:34
 18/20 A kérdező kommentje:
El írtam *azoknak a válaszát várom
2023. júl. 23. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Mister lova lova . . .
2023. júl. 24. 15:27
 20/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom miért kell lepontozni azt, aki megválaszolta a kérdést értelmesen (a gyengébbek kedvéért leírta a fajtát).

H valaki rájött, tájékoztatna?

2023. júl. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!