Olcsó bértartás budapesten, van-e?
Hát nálunk már vidéken is 90 fölött van a bértatás majdnem mindenhol.
Az egyik helyen ahol 90- re emelték, ott nem volt normális lovász ( mindig csak egy valami jött ment ember), nem volt ebből kifolyólag rendben tartva a helyük, nem kaptak normális minőségű takarmányt, igaz fedeles volt - ez volt az egyetlen előnye. A többi infrastruktúra majd összedőlt.
Van egy másik hely ahol szintén 90 a bértartás az a hely nagyon rendben van, bár láttam már jobbat is, viszont ott meg nincs fedeles csak egy kisebb pálya.
Ha már vidéken is ez megy akkor szerintem Pesten sem lesz nagyon 90 alatt minőségi hely. De ez így is van rendjén. Ha elvárás, hogy jól el legyen látva a ló, legyen normális infrastruktúra akkor azt meg kell fizetni. Nem tudom tényleg; hogy mi neked az olcsó, de 50 ezerért mar szerintem sehol nem tartanak lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!