Budapesten és vonzáskörében bértartási lehetőség (?)
Sziasztok! :)
Lóvásárlás előtt állok, de még nem teljesen döntöttem el hogy hova szeretnénk menni. Sajnos elég szerencsétlen a helyzetem, mivel most költöztünk be a belvárosba (7. ker), így ehhez mérten várnám az ajánlatokat. Az esetek többségében sajnos tömegközlekedést használnék, Így a könnyű megközelíthetőség lenne a fő szempont. Egyébként nincsen túl sok elvárásom, megfizethető áron legyen és jó legyen a közösség. 😊 (+edzőnek is örülnék:))
Nézegettem már interneten, de inkább személyes tapasztalatokra, ajánlásokra lennék kíváncsi.
Sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, de követem a kérdést, én is bértartó helyet keresek.
Azt tudja valaki, hogy a Ci-Fra lovardában van bértartás? És a Cinkotai, illetve Favorit lovardáról valakinek vélemény? Ott is csak lovasiskola működik? Hátha a Kérdezőnek segítenek ezek a tippek is :)
Ebben a csoportban nézz körül és posztolod ki, hogy mit keresel. Nagyobb sikerrel jársz ott, mint itt a gyakorin, illetve magánhelyet is szerintem előbb találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!