Szerintetek ez mi leheg vagy mi okozhatja?
Nem tudok te választ és megsúgom neked senki sem fogja 😩
Anélkül, hogy valaki látná a lovat mit mondjon??? Kettőnk közül te pazarolod az idődet erre az oldalra ahelyett, hogy szakemberhez fordulnál.
Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt az undorító hangnemet. Mindkét válaszomban csak elmondtam az én véleményem és neked akartam jót meg annak a szerencsétlen lónak. Egy egy probléma ami nálad és esetleg másnál is hasonlóan mutatkozik még nem biztos, hogy ugyanabból a forrásból ered. Az utóbbi időben sajnos eléggé bele kellett ásnom magam a témába mégsem kommentelek, mert nem látom a lovat illetve orvos sem vagyok. És továbbra is hangsúlyozom az itt jelenlevők nagy része nem ért a lovakhoz. Akkor már inkább Facebookon érdeklődj csoportokban lovas emberek között, ne egy ilyen névtelen oldalon.
Sajnálom, hogy nem akarod vagy nem tudod ezt jó néven venni és jön a dobálózás hogy kinek mennyire unalmas az élete, hogy én mennyire szánalmas vagyok. Mégis egyetlen épkézláb kommentet nem kaptál. Amiről beszéltem is neked es próbáltam volna segíteni vagy felhívni a figyelmed valamire; de te egyből a rosszindulatot látod az emberben, mert nem olyan választ kapsz amit kitaláltál magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!