Lóval hol nem és hol szabad közlekedni?
Figyelt kérdés
(nem lovaskocsival)2023. febr. 3. 20:07
1/23 anonim válasza:
Egyszámjegyű főutakon biztosan tilos. Szerintem a fővárosban is.
2/23 anonim válasza:
Nálunk sem lehet a nappaliban. Apám nem enged semmit.
3/23 A kérdező kommentje:
Akkor mondjuk sima utcában lehet a városban ?
2023. febr. 3. 20:41
4/23 anonim válasza:
5/23 anonim válasza:
szerintem városban nem nagyon. ha van is egy elhagyatottabb utca, oda is el kell jutni valahogy a pacival. máshol, nagyobb utakon a sok ökör van ott, akik idegesek és türelmetlenek, ha pacival állod az útjukat.
6/23 anonim válasza:
A Kresz szabályokat betartva lehet, de nagyon nem javaslom forgalmas helyen.
8/23 anonim válasza:
Mellék utakon, gyengébb forgalmú utakon lehet. De ez persze attól is függ, hogy a ló mennyire ijedős. Ha pl megijed a saját árnyékától is, akkor oda sem kéne kivinni. De mindenképpen ajánlott nem egyedül menni
9/23 anonim válasza:
4-es,nem, ő a dedapam! De az egész család ilyen lökött nálunk. 🙉
10/23 anonim válasza:
Plusz arra készülj, hogy ledudálnak a fszba, ha autók között akarsz vele szórakozni. Sztem jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!