Szeretnétek lovat? Mi lenne a neve?
Ha igen akkor milyet(szín fajta nem)
És hány lenne?
1. Nem. 2. Citromgyár.
3. De ha mégis, akkor fehéret.
4. 2-t, hogy a párommal lovagoljunk.
köszi a választ.
Úgy értettem, hogy ha minden feltétel adott lenne(Karám, boxok nagy hely elég idő pénz stb..)
Szeretnék lovat, de nem vagyok otthon sem a fajtákban, sem a színek neveiben. :( Hogyha vásárolnék, megkérném a lovas barátnőm, hogy segítsen.
2 rendes lovat szeretnék és 2 pónit. Az egyik ló fekete lenne, a másik vagy szürke színű vagy fehér (nem tudom, mi a megnevezésük). A pónik meg barnák. :)
A nevüket még nem tudom, de még egy állatomnak se tudtam előre a nevét. :D
én nagyon szeretnék! :)
vagy egy : sárga, hókás kisbérit
vagy egy : fakó lovat! de nem a Martalóc félét, nem is a haflingis, hanem amikor ugyanolyan világos a szőre mint a sörénye! :)
Én írtam a citromgyárat :)
Abszolút nem értek a lovakhoz, ezért írtam a "fehér" szót.
A citromgyárat meg azért, mert bár ugyan kedvelem a lovakat és régebben vágytam is, hogy lovagoljak, megutáltatta velem egy pár lovas, aki direkt az utcánkban lovagol és odaszaratja a kapunk elé őket.
Kedves Citromgyár!
Nem baj az ha nem értesz a lovakhoz :)
Tudod mit lovagolj te is és csináld meg velük ugyanezt.:)
Biztos örülnének neki :)XD
De remélem nem minden lovast utálsz :)(csak mert én is az vagyok meg még sokan mások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!