Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyi ideig húzódik el kb....

Mennyi ideig húzódik el kb. általában a ló vállának/csontsérülésének gyógyulása? Illetve milyen módon lehet elősegíteni a gyógyulást?

Figyelt kérdés

Kicsi lovam ügyesen beverte a vállát lassan egy éve már a karámban, enyhén még mindig mutat sántaságot.

Létezik olyan csontsérülés ami esetleg végleges sántaságot okoz?

2023. jan. 4. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Pihenőn van azóta? Hogy tartod, box vagy legelő? Karám, mozgatás? Még most is kap szteroidot? Nekem nagyon enyhe sántaságra, nem tudjuk mi, de a vállában valami (nem ütötte meg nem volt semmi sem rtg-n sem uh-n) az edző (nem a doki) azt mondta könnyű mozgatással próbálkozhatok, persze ha nem romlik tőle, ahogy érzem. Kicsit néha rosszul léphet attól nem kell megijedni. Én ördögcsáklyát adtam neki egy hónapig,(pacitea) és lovagoltam óvatosan, főleg egyenesben terepen (amúgy is hobbiló nem kell neki komoly melót csinálni, csak lötyögés) és rendbejött. Mondjuk merevebb az az oldal még mindig, fordulatban érezni,néha úgy érzem nem jól lép -ez a váll ez makacs dolog azt hiszem.
2023. jan. 6. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tud semmit mondani, nem a legjobb állatorvos...
2023. jan. 6. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!