Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovasedzésen meg kell kérdezze...

Lovasedzésen meg kell kérdezzem az edzőt hogy csinálhatok-e egy képet miközben a ló hátán ülök?

Figyelt kérdés

Ha igen, ti hogy kérdeznétek meg?

Tudjátok, elég gátlásos vagyok, és sokszornem merek megkérdezni dolgokat. Még egy kérdésem lenne, mégpedig azzal kapcsolatban, hogy megszeretném tanulni felnyergelni, leápolni, vezetni stb. a lovat. De hát ezt nálunk nem tanítják (legalább is eddig, fél éve lovagolok, náluk kezdtem lovaspályafutásom). Látom hogy mások ide-oda viszik a lovakat, felnyergelik maguknak stb. De én általában "kész" lóra ülök fel, lelovagolom az 1 órámat aztán viszont látásra. Pedig én nagyon megszeretném tanulni. Lovardát semmi féle képpen nem szeretnék váltani. Kérlek segítsetek!

2022. dec. 29. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett?:)
2023. jan. 15. 12:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta természetesen csinálhatok, elkértem tőle a telefonom, csináltam, visszaadtam a telefonom. Aztán megkérdeztem lehet-e róla szó, hogy megtanulhassam vezetni, felnyergelni, leápolni a lovat, mondta semmi akadálya, de valószínűleg hétköznap tanítják majd meg nekem, mert akkor kevesebben vannak, és van szabad órájuk.
2023. jan. 17. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Na szuper!!!
2023. jan. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!