Akiknek bértartásban van lova, rendszeres edzései vannak, azok általában átlag feletti anyagi helyzetben élnek?
9- Pont ilyen helyzetben vagyok. Heti 3x járok edzésre, de az iskolalovakon már nem tudok tovább fejlődni, sőt még az oktatóm is mondta, hogy nekem már egy másik edző kéne, és egy jobb ló, akivel tudok fejlődni. Maga ellen beszélt ezzel, de gondolom nem azért, hogy ott hagyjam.
Sajnos lóbérlés itt nem alternatíva és a közelben sincs ilyen lehetőség, mert egy vidéki kisvárosban élek.
9es vagyok.
Sajnos ott, ahol én lovagolok sincs lehetőség lóbérlésre, pedig edző lenne. A legközelebbi lovarda ahol járnak versenyre, van jó edző és lóbérlés is lehetséges sajnos 2 és fél órára van
Nálam is ez van hogy nem tudom a súlyos lovakon fejlődni. Csak 2őn (165cm), és ahelyett hogy engem (tapasztalt, magas, jó lovas <nem bunkóságból írom>) ültetnének fel rájuk, a 150 cmes kisgyereket rakják fel rájuk hogy a pálcával csapkodja, a lábával rugdossa a lovat. Meg ott cuppognak hogy menjen a ló. Le se ér a lábuk a nyeregszárny alá.
Nincs bajom a kezdőkkel, viszont a neki való lovakra ültessék őket.
Tudom lehet hogy nem a kérdésre válaszol, de én ezt itt és most leírtam, le lehet pontozni aki akar, csak nyugodtan, de utálom az ilyet.
😶😶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!