A tanulás, esetleg versenyzés, mennyi idő után szoktak saját lovat venni, stb..?
Figyelt kérdés
Régen lovagoltam két és fél évet, de csak ügetésig jutva.. Voltam kb 10 éves, nem is vettem annyira komolyan.. Most elkezdtem megint, és heti kétszer járok majd előreláthatólag.. Hogy működik ez az egész?2010. szept. 29. 17:32
11/15 anonim válasza:
ha már odáig eljutottál h egyedül tudod irányítani a lovat lépésbe,ügetésbe és vágtába és már szépen ülsz akkor igen..én 2éve lovagolok és most lett lovam.ne kapkodd el a dolgot sokáig nézelődj és minél többet próbálj ki. ha kel privibe írj és segítek neked nézni lovat.
12/15 anonim válasza:
egy lovat nem lehet kinőni csak akkor a póniról van szó
13/15 A kérdező kommentje:
Ki lehet nőni. Nem véletlen tette zárójelbe, nyilván nem a szó szoros értelmére gondolt, a kinövést arra is értheti, hogy most kezdő vagy, kapsz vagy veszel egy lovat, fantasztikus gyerekló, egy rossz mozdulata nincs, aztán mikor már szeretnél versenyezni vagy ugrani, stb. akkor már "nem lesz elég". Nem csak méretben lehet kinőni valamit. Egykbént "nem szeretnék" lovat, vagyis persze szeretnék de nagyon drága, és mégnagyobb felelősség.:/
2011. márc. 21. 13:22
14/15 anonim válasza:
Lett végül lovad? :) Egyébként jó, hogy ilyen felelősségteljesen gondolkodtál így kezdőbb fejjel is.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem lett sajnos, de majd egyszer..;) Durva a 14 éves kori kérdesem látni..:DDd
2016. aug. 22. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!