Csupán érdekel, hogy ki miért választotta ezt az állattartást, ezt a fajta hobbit a mindennapjába.
2022. okt. 25. 18:45
1/8 anonim válasza:
Lovaglás: dől az adrenalin, ha a ló ledobja (akár mi miatt) deréktól lefelé vagy nyaktól lesz béna...
Ló: ugyanez, ha rosszul nyúl hozzá akkor csak a fél lába szakad le, vagy a tüdeje is átlukad.
2022. okt. 25. 19:16
2/8 anonim válasza:
Ezt nem igen lehet szavakba önteni. Nagyon szép és igen erős állatok, jó érzés amikor összhangban vagyunk lovaglás alatt, vagy akarmilyen munkában van, jó érzés, mikor egy ilyen hatalmas menekülő állat bízik benned.
2022. okt. 25. 19:34
3/8 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy: mit nem lehet szeretni bennük?
A kihívást, a kemény munkát? Hogy jobb emberré nevelnek, mert ha nem tudsz változni, nem fogsz tudni együttműködni vele?
Az egyedüli, amit nem szeretek, hogy mennyire pénzhez kötött mindez..
2022. okt. 26. 19:14
4/8 anonim válasza:
Már kisgyerekként lenyűgözött hogy ezek a bazinagy állatok milyen kecsesen tudnak mozogni, mekkorát tudnak ugrani, és mindezt az ember szolgálatában teszik, pedig akár agyon is tudnának csapni minket. Nem értettem miért, ezért akartam megtanulni. Nem tudtam azóta se lejönni róla, bár sokszor nagyon nehéz, sok sikerélményt és szép pillanatot ad. Oké minden sport ilyen, de állatokkal dolgozni valahogy más.
2022. okt. 26. 20:29
5/8 anonim válasza:
Ki a legpontozókirálynő? A kérdező?
2022. okt. 26. 21:20
6/8 A kérdező kommentje:
Érdemtelen kérdésekre, érdemtelen a válasz! Így kedves #5 Téged lepontoztalak!
Tanács:
1. Kérdésre, kérdést nem írunk.
2. Érdemtelen érdemi választ nem tudsz, meg se szólalj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!