Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Karácsonyra akarunk lovat...

Karácsonyra akarunk lovat venni a húgomnak. Hogyan lehetne ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés

A húgom 15 éves, 7 éve lovagol, 3 éve versenyzik. Az edzője szerint született tehetség, és elegendő lenne a tudása egy saját lóhoz. Szóval a kérdés nem az, hogy legyen-e lova vagy nem, az már el van döntve.

A szüleink vennék persze, de szeretnék segíteni nekik legalább a kitalálás részében. Karácsonyra szeretnénk a lovat a húgomnak ajándékozni, de meglepetésnek. Egyszerűen semmi nem jut eszembe, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni. Mert nem szeretnénk “csak úgy” venni egy lovat, nehogy az legyen a vége, hogy nem jó neki, nem illenek össze, stb. Vagyis meg kellene néznie, de akkor hogyan? Tudom, hogy nem muszáj meglepetésnek lennie, de mégiscsak jobb lenne. Arra gondoltam, hogy az edzőnkkel elmennénk lovat nézni és azt mondom, hogy nekem kell, de az lehet, hogy túl átlátszó.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok! Persze az lenne a legjobb, ha csakúgy ott állna karácsony reggelén az udvarban vagy a lovardában, de ez sajnos nem egy mese… De valami hasonlót szeretnénk meglepiből összehozni.

Előre is köszi :)

2022. szept. 12. 16:20
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ez a kötőfékes/plüsslovas ötlet egészen tetszik.

Illetve 17: A született tehetséget nem a pénz miatt mondja, sőt, nem is egészen így. De nem is ez a lényeg, az eredményei is bizonyítják, hogy milyen jó a húgom.

2022. szept. 13. 14:21
 22/28 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nagyon tetszik #20 ötlete! +1 szavazat rá
2022. szept. 13. 16:55
 23/28 anonim ***** válasza:
78%
Inkább vegyetek neki egy kötőféket, vezetőszárat, vagy valami olyan lovas cuccot, amiből kiderül, hogy kaphat egy lovat. Majd elmentek a húgoddal és az edződdel lovakat nézni, próbálni:)
2022. szept. 13. 18:06
 24/28 anonim ***** válasza:
35%
Akkor már egy névtábla vagy hasonló jobb lenne, mert a lóhoz veszünk felszerelést, nem fordítva. A kötőfék nem biztos, hogy jó lesz majd a kiválasztottra...
2022. szept. 13. 18:32
 25/28 A kérdező kommentje:

24: Nagyló kell neki mindenképp, arra egy fullos kötőfék nagy valószínűséggel jó lenne. Még ha kisebb is a feje, akkor is, ha beszorítjuk, szinte biztos, hogy jó lesz. Alapból ezért tetszett meg a kötőfék-ötlet. De a névtábla is jó lehet, vagy a plüss/játékló, amit írtak.

Köszönöm a válaszokat, szerintem ezt javaslom a szüleimnek.:))

2022. szept. 13. 19:09
 26/28 anonim ***** válasza:
7%
Szia. Felelősséget nem lehet ajándékozni. De ha minden jó akkor lehet. Menjen el probálja ki a lovat, ne meglepetés legyen
2022. szept. 16. 19:03
 27/28 A kérdező kommentje:

26, A válaszodnak nem látom sok értelmét és nem is igazán a kérdésre válaszol. Éppen elég felelősségteljes a húgom egyébként.

Illetve megbeszéltük a szüleimmel a javaslatokat és úgy döntöttünk, hogy a kötőfék plusz levél ötlet hangzik a legjobban, és lehet egy plüsslovat is veszünk. Köszönöm mindenkinek, aki normális választ adott.

2022. szept. 16. 19:48
 28/28 anonim ***** válasza:
46%
Jó, de leírtam a véleményem. Nem ez az oldal lényege? 26os vagyok. Amúgy jó ötlet ez tényleg. Ha ilyen jó tényleg a hűvös akkor egye fene legyen. De próbálja ki a lovat, mert ez a legfontosabb ugye
2022. szept. 17. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!