Díjlovaglásnál lehet rajtam fekete lovaglókesztyű?
Lehet hülye kérdés de ez lesz az első versenyem és D1-ben indulok.
Fehér versenynadrágom és versenypólóm van, csak azt nem tudom hogy a kesztyű lehet-e fekete?! 😬
SZLV szinten D1ben mindegy.🙃 Van olyan regionális versenyszabályzat, ami még a kikötőt is engedi a lovon, sőt akár a feszítő zablát is (igen ebben a kategóriában is, amennyiben nem okoz fájdalmat a lónak) 🤣🙄
Rendes hivatalos díjlovas versenyen, ahol REV kell, ott nézik a kiegészítőket, de egy szabadidős versenyen annak is örülnek, ha van fehér nadrágod, mert az sem kitétel, lehet fekete is. Szóval a kesztyűd nyugodtan lehet fekete.
Köszönöm szépen! Már megijedtem hogy zakó is kötelező 😳
Akkor gondolom fekete öv is lehet a lovaglónadrágomban az se probléma 😬
A zakó is kötelező és a fehér kesztyű is. A fekete öv nem baj, úgyis eltakarja a zakó.
Ha D1, akkor Póni Klub, nem? Csak mert nem mindegy, hogy szabadidős vagy Póni Klub, mert ott komolyan veszik. Nem lehet fekete se a kesztyűd, se a nadrágod.
Ha mégis szabadidős, akkor persze nem áll, amit írtam. Én a szabadidős versenyek szabályzatát nem ismerem, de a Póni Klubban díjlovasban komolyan veszik a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!