Bőr lovaglókesztyű mosása?
Figyelt kérdés
Van egy olyan kesztyűm aminek az alja bőr, a teteje pedig szövet. Mosógépben 30fokon ki lehet mosni? A bőrnek nem lesz baja?2021. ápr. 2. 10:17
1/7 anonim válasza:
Kézzel mosd meg a szövet részét a bőr részét azt meg tisztogatsd meg
3/7 anonim válasza:
Ne mossál bőrt, tönkre fog menni.
Tisztíttasd ki.
4/7 anonim válasza:
Bőrt ne moss mosógépben, kézzel tisztítsd kézmeleg vízzel, aztán ápold le a bőrt
5/7 anonim válasza:
Én mindig gépben mostam a roeckl kesztyűimet,és sosem volt baja,most is így mosom mindet! Van olyan ami full bor, aminek az alja a bor,sot amin ko van meg azt is gépben mosom
6/7 anonim válasza:
Miért pontoztok le? Én csak tapasztalatot irtam,mert én komolyan úgy mosom és tenyleg tökéletes állapotú mind! Pedig egyébként rengeteg hazsnalom oket napi több orat. De hat nekem mindegy
7/7 anonim válasza:
Illetve meg annyi h én nem tudom kiszedni a koszt máshogy y belole mert nagyon nagyon koszos kívül belul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!