Idegesítene ha a lovad előző gazdája rendszeresen kijárna a lovadhoz?
Rendszeres alatt azt értem, hogy hetente vagy minimum havonta megjelenne a lovardában, tőled pedig rendszeresen kérne a lóról információt meg képeket (minden 3. nap kb.). Ilyenkor tehet valamit az előző gazda, ha letiltod online mindenhol, és megkéred a lovardában dolgozókat, hogyha megint megy, ne engedjék a ló közelébe?
Természetesen úgy, hogy hivatalosan, papíron már semmi köze a lóhoz.
De miután kifizetsz majdnem 2 millió Ft-ot az állatért, és neked adják el, jogod van hozzá, hogy csak a tiéd legyen és ne zargasson az előző tulaj utána, nem? Vagy én érzem rosszul? Nem tud elszakadni a lovától, és kezd zavaró lenni, hogy kezd beszólogatni mindenre is ami a lovával kapcsolatos, mintha még mindig ő lenne a tulaj.
Zavarna. Olyan, mintha csak ideiglenes befogadó lennék és ő a gazda még mindig. Adja vissza a 2 milliót vagy húzzon a...
Így hogyan szokna meg engem a ló? Nem alakulna ki kötődés a részéről, mert még mindig ott van minden héten a régi gazdi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__6609454-hogya..
Ez az én sztorim volt éve, tanulságos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!