Melyik ló lenne a megfelelő nekem ?
Új lovat keresek magamnak.
1. Egy akhal teke kanca, 6 éves, belovagolt, pont az én méretem és a kedvenc színem. Nagyon jól képzett. Borsos árú, de tökéletes lenne nekem.
VISZONT!
Szeretnék régóta már egy csikót belovagolni és úgy komplett felnevelni.
2. Egy gyönyörű sötétpej egyéves csikó, tök jó áron.
Gondoltam arra is hogy az 1. opció mellett döntök és befedeztetem a kancát.
Szerintetek melyik lenne a legjobb?
Akhal tulajdonosként csak ajánlani tudom a fajtát. Rendkívül érzékeny, folyamatosan figyel rád, hihetetlen kényelmes a hosszú háta miatt (őket erre a célra tenyésztették), meghálálja a törődést, jó társ.
Éppen a hosszú hát miatt akkor érdemes akhalt lovagolnod, ha nem vagy túlsúlyos, mert nagyon nehezen izmolódik a hátuk, és több mozgásszervi problémát is okozhat nekik egy túlsúlyos lovas.
Lovat sose szín alapján válassz. Ha a csikót akkor vedd meg, ha látsz benne fantáziát és van hozzá türelmed, időd, pénzed.
Ha a kancát veszed és attól akarsz csikót, akkor az még több idő és pénz. Mert akkor már keresel egy jobb mént, fedeztetsz, eteted prémium takarmánnyal, plusz utána még 4 év mire abból ló lesz.
Mondjuk én a kancát venném.
13! Nem csak szín alapján választók, de annyira jól képzett hogy már csak ezt kellett néznem;)
14! Köszönöm a válaszod valószínűleg a csikó lesz de ez még nem biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!