Falabellát lehet bártartásban tartani?
1/10 A kérdező kommentje:
bér. nem bár. ne kössetek bele, egymás melletti billentyűk
Tudod mekkora egy falabella? Felnőtt max olyan törpe növésű tudná lovagolni, aki ilyen alig méter magas kb. Viszont szerintem ugyan úgy vállalnák bérbe, mint a pónikat, pl shetlandi.
2022. jún. 3. 00:15
3/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy kicsi, de nem kell rajta lovagolni? és még valami, a többi ló nem bántaná? vagy pl. véletlenül nem lépne rá?
szívesen tartanánk bent, de lakásba nem lehet állítólag és nem is szobatiszta pedig mindig azt mondják hogy a lovak milyen okosak?
Nem, hogy nem kell, egyszerűen nem lehet, nincs 80 centi magas, megszakadna Csóri. :) Okosak a lovak, csak másképp. Egyébként sok ló van, aki kifejezetten egyik sarokban kakilnak a bokszban, de ez más kérdés. Sajnos a rendes nagy lovak között lehet nem tudnák karámozni. Nem biztos, hogy direkt bántják, az esélye persze nem 0, de véletlen baleset mindig lehet.
2022. jún. 3. 00:35
Jézusom, minek akarsz te lovat ha ennyit sem tudsz?
2022. jún. 3. 01:55
Te inkább dobozos lovat tartsál... Műanyag és sok szerszámot adnak hozzá. Ha igényesebb darabot veszel van box is hozzá.
2022. jún. 3. 05:49
Pénz beszél... szerintem biztos találnál olyan istállót, ahol vállalnák.
Nem nagyon szoktak lovagolni rajtuk, aranyos trükköket lehet nekik max tanítani és ha van egy valóban nagy udvarod 2-3 ilyen pónit jól el lehet nézegetni rajta.
2022. jún. 3. 07:36
Jézusom emberek, mindenki kezdi valahol, senki nem azzal született, hogy értett ehhez...legalább azt ne b.sztassátok aki kérdez vásárlás előtt, próbál meg tudni róla amit lehet...
2022. jún. 3. 10:04
Jézusom, ez már megint a falabella mániás kérdező? Mert ha ezek különböző emberek, ilyen idiótákat én még nem láttam..
Házba akarsz tartani lovat, és lovagolni egy fél méteres pónin? Előbb tanulj lovagolni, és a lótartásról vagy kérlek ne vegyél állatot...max aranyhalat.
2022. jún. 3. 10:44
Még egy gyereknek is kicsik. Ezek csak biofűnyíró kerti dísznek jók. Amúgy itthon nem is kapni.
2022. jún. 3. 18:34
További kérdések: