A lónak minden felszerelését rögtön be kell szerezni?
Bocs! Sajnos nem tudom kihagyni... remélem, más is és főleg te is majd jókat rötyögsz. Egy ideje már...nevetek, de megpróbálom leírni:
Szoval... a lovat is biztosan lehet részletekben, ahogy van rá pénzed.
De javaslom, először szerezd be a lónak a ...szát. Van aki sorba áll érte... Néha hiány cikk lehet, nem tudom... biztos azééé' :-)
Jajjj most nevessem ki magam, nem látom a küldés gombot a nevetéstől!
Még egyszer bocs mindenkitől, akit esetleg zavar, de tényleg nem tudtam kihagyni :-))))
1es vagyok.Mindenki kezdte valahol. Bértartásba ami kell: kötőfék,vezetőszár, mert ha csak csutakolni akarod is, ezek kellenek. Futószárazáshoz kantár vagy kapicán, futószár az alap. Az ínvédő csak indokolt esetben kell, ha üti egymáshoz a lábait,vagy ugratni is akarsz vele. Kell ápoló felszerelés, kefékkel, patakaparó, fésű, érdemes csomagot venni, amit eleve dobozzal adnak, praktikus. A lovaglás stílustól függően kell kantár, nyereg és hozzávaló alátét, heveder. Kezdő vagy még kevésbé tapasztalt lovasnak a vastag csikózabla elég, ha normális, neki való lovat vesz. Ami legyen nálad, ha mész a lóért, kötőfék, vezetőszár, hasznos de túl éli nélküle, ha szállítani kell, a szállító kamásli. Kötőfék legyen tartalék, esetleges szakadás esetére.
Bármi plusz kérdés van, nyugodtan írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!