Mesélnétek nekem lovas sztorikat?
Figyelt kérdés
Lehet vicces vagy mindegy csak olyan ló lovagolós történeteket olvasni=)))2010. szept. 14. 20:36
11/17 anonim válasza:
Én egyszer ültem e lovon állítottam a kengyelt beállítottam és ügye probafelállás megvolt lépés TANügetés és könnyű vágtába elszakadt a kengyelszíj és a másik kengyelbe beleakadt a lábam a ló 3 métert vonszolt és utánna jót röhögtem mert mindig megnéztem hogy bírja e és akkor szakadt el :D:P:D:D:D:D:D:V
12/17 A kérdező kommentje:
utolsó :P
ez jóó:D:P
Nem fájt amúgy?
2010. szept. 19. 16:29
14/17 anonim válasza:
tisztogatom a lovam, kész az egyik oldal, megyek a másikra hátulról kerültem meg, ott vgayok a faránál egyszer csak PFNYEEEEMM beleléptem a friss szaftos puha lószarba. -.-" XD
16/17 A kérdező kommentje:
ezek jókXd
tök jót lehet nevetni:)
2010. szept. 19. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!