Ez így megérné nekem?
Figyelt kérdés
egyik lovardában lehet egy idősebb pacit bérelni, havi 70ezerért. Lehet akárhanyszor kimenni és nem kell az edzésekért fizetni. én nemsokat tudnék tanulni a lótól viszont, így kicsit beleláthatnék egy saját ló tartásába. Ti mot gondoltok erről?2022. márc. 27. 19:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem megérné, ha az edzőtől tudsz tanulni, akkor fejlődni fog a ló is. Jobb először lovat bérelni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is megérné.
Idős, tapasztalt ló>fiatal csikó/ló
3/3 anonim válasza:
Szerintem is jobb, mint először venni egy saját lovát, aztán kiderülgetnének sorra a problémák...
érdemes utánaolvasni hogy mik a teendők a "saját" lóval és elgondolkodni azon hogy teljesíteni tudod e a feltételeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!