Így megérné újra elkezdeni a lovaglást?
Szóval 8.-os voltam, amikor elkezdtem lovagolni. Télen mindig abba maradt (lovas tanya, nem lovarda, de jól oktattak). Tavasszal mindig újra kezdtük, mindig az alapokat gyakoroltuk, az ügetést, a vágtát meg az irányítás,volt, hogy már futószár nélkül is ment. Azért, hagytam abba, mert felvettek egy kisvárosi középiskolába, 2 órára az otthonomtól. Így kb csak 1,5 évig lovagoltam, próbáltam beiktatni a lovaglást, de a sok ingázás miatt nem jött össze és abban a városban van egy lovarda. Oda gondoltam, hogy elmegyek, de a kollégium időhöz kötöt volt kb 2 óra volt szabadidőnek. Így el sem tudtam menni...
Eltelt azóta kb. 7 év. Most 22 éves vagyok. Ugyan abban a városban tanulok csak egyetemen, szóval vannak olyan napjaim, amikor csak 1 órám van vagy a fél napom szabad. És arra gondoltam, hogy az ősszel újra elkezdeném. Későbbiekben érdekelne a dijlovaglás is. Nem lenne késő elkezdenem, így a lovaglást 22 évesen?
Köszönöm szépen a válaszokat. Amint, megvan a fix óra rendem felkeresem a lovardát.☺️
Amúgy, még arra is gondoltam, hogy a lovastanyára, most a nyáron (ha még van rá lehetőség) járnék, ismétlés és gyakorlásképpen. :)
#7 Teljesen igazad van. Már néztem is lovardákat a város környékén, van is egy ami megtetszet és közel is van (ami jó az egyetem miatt is).
Csak már teljesen rá "pörögtem", mert már annyira mennék. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!