Kérlek, alkossatok nekem véleményt erről a cikkről?
Szóval, belefutottam ebbe a nem túl jó fordításba, de nem is erről van szó, hanem, hogy azt írja könnyen ügetésben akkor vagy egyensúlyban, ha a felső test előre döől.
Hát lehet benne most sok év tudása dől össze.
Érdekel a véleményetek.
Köszi :)
Őszintén szólva, lehet benne valami. Szerintem nem a konkrét előre dőlésre gondol, hanem arra, hogy a ló hátát mégjobban könnyítsük, mint pl könnyítő ülésben. Ott se érintkezik az ülőcsontod a lóval.
De ezt érdemben egy videó után lehetne megmondani mennyire jó ez, mert relatív mi az, hogy előre. Mert nagyon nem mindegy hogy 1-2 fokkal legyen előrébb a felső test vagy 40 fokkal. Mert az a minimális 1-2 fok szerintem nem ördögtől való.
Itt két irányzat alakult ki a kérdés értelmezését tekintve. :D Az egyik, azt hiszi, arról szól a kérdés, hogy amikor ül, akkor függőlegesen ül-e. A másik meg azt, hogy amikor emelkedik, akkor kissé előrefelé eltér-e a függőlegestől a felsőteste.
A harmadik irányzat, aki végképp nem ért semmihez, azt hiszi, arról van szó, hogy emelkedéskor annyira előre kell dőlni, hogy a ló fülét megharaphatná a lovas. :D
Ja, hát persze van a negyedik is, aki könnyűügetésben idomítana. :D
Ezen utolsó két kategória újabb szín lehetne Az ember tragédiájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!