Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 24 éves kis lovam egyre...

24 éves kis lovam egyre soványabb? Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Van egy 24 éves 150 marmagas magyarfélvér lovam. Sajnos az utóbbi két évben megállíthatatlannak tűnő fogyást produkál (-124kg igen 124..). Jelenleg már nagyon rossz a helyzet szó szerint csont és bőr. Az allatorvos az altatást ajánlja mivel ha lefekszik akkor már egyedül nincs is ereje felallni. Sok mindennel probalkoztunk. Speciális idős lovaknak való tápot kap. Nincs szívem elaltatni így adnék még egy esélyt ennek az oldalnak hátha valaki tudna nekem valami okosságot mondani.
2022. febr. 15. 23:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%
A bagócslárvák a gyomorban nem tudnak ilyen panaszt okozni, ha túlságosan elszaporodtak a gyomorban?
2022. febr. 17. 09:07
 22/24 A kérdező kommentje:
Kerestem egy másik állatorvost. Elkellett altatnom. Máj betegséget állapítottak meg. Már nem lehetett meggyógyítani csak megszabadítani a szenvedéstől. Köszönöm mindenkinek aki érdemben hozzá szólt!
2022. febr. 27. 15:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom!
2022. febr. 27. 15:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is Nagyon sajnálom!
2022. febr. 27. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!